Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پریسا فتحی رضایی روز سه شنبه در همایش هم اندیشی بانوان توانمند و صاحب نظر مراغه افزود: باتوجه به ظرفیت علمی، فرهنگی و اقتصادی بانوان، توجه به توسعه این دانشکده که تنها مرکز علمی تخصصی ویژه این قشر از جامعه است ضروری بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: هم اکنون 600 دانشجوی دختر در چهار رشته حسابداری، رایانه، معماری و شهرسازی در مقطع کاردانی در این دانشکده تحصیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به وجود رشته های مختلف در هنرستان های دخترانه فنی و حرفه ای و کاردانش، توسعه رشته های فنی در این دانشکده گام موثری در توسعه علمی و تربیت نسل آینده متناسب با نیاز جامعه خواهد بود.
وی با بیان اینکه توجه به زیرساخت های علمی و دانشگاهی برای قشر بانوان ضروری است گفت: عدم وجود خوابگاه و برخی امکانات در این مرکز آموزشی موجب کاهش دانشجویان شده است.
فتحی افزود: ایجاد صندوق حمایت از دانشجویان کم بضاعت از جمله برنامه های فرهنگی و اجتماعی برای حمایت از دختران دانشجوی این آموزشکده بوده که نیازمند اهتمام و مشارکت بانوان توانمند و خیر این شهرستان است.
مسئول بسیج جامعه زنان مراغه نیز در این همایش با اشاره به لزوم ترویج و تبیین فرهنگ اسلامی و دینی در جامعه گفت: توجه به دغدغه های رهبری در خصوص تربیت فرزندان، همسرداری و مشارکت در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه، حیاتی است.
فاخری اقدم افزود: دانشگاه ها و مراکز علمی ویژه بانوان و دختران، می توانند نقش تاثیرگذاری در بهره گیری نسل آینده از الگوهای اسلامی و قرآنی برای تربیت هرچه بهتر فرزندان و کادرسازی سالم برای جامعه اسلامی مان داشته باشند.
وی ادامه داد: توسعه مراکز فنی و حرفه ای ویژه دختران در راستای استفاده از ظرفیت بانوان جامعه در قالب رشته های مختلف و در راستای کارآفرینی و نقش پذیری در اقتصاد جامعه ضروری بوده و باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: هم اکنون بانوان جامعه اسلامی با مسئولیت پذیری و حضور فعال در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی به الگویی بزرگ برای زنان دنیا تبدیل شده اند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان تنها دانشگاه متولی آموزش عالی فنی و حرفه ای بیش از 40 سال سابقه فعالیت آموزشی دارد.
دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت تفکیک جنسیتی اقدام به آموزش دانشجویان می کند که عمده فعالیت آموزشی این دانشگاه درسطح کاردانی است و هدف، تربیت کاردان (تکنسین) است.
دانشکده فنی و حرفه ای دختران فاطمه الزهرا (س ) مراغه تنها مجموعه اختصاصی بانوان در آموزش عالی در منطقه است که صدها دانشجو دختر این شهرستان و همچنین شهرهای همجوار در آن مشغول به تحصیل هستند.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7487

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد