Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@12:31:13 GMT

دانشگاه الزهرا در سال 97، 116 هسته پژوهشی تصویب کرد

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۸۷۹۱

دانشگاه الزهرا در سال 97، 116 هسته پژوهشی تصویب کرد

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه الزهرا از تصویب یکصد و16 هسته پژوهشی در سال 97 توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: از این تعداد تاکنون 12 هسته عملیاتی شده است.

به گزارش ایرنا، هسته های پژوهشی ساختارهای جدیدی است که با هدف افزایش ظرفیت علمی و تحقیقاتی در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه طراحی شده است.
جهت بخشی به فعالیت های پژوهشی دانشگاه پیرامون اولویت های علمی و صنعتی کشور، تثبیت دانشگاه به عنوان یک دانشگاه پژوهش محور همراه با افزایش برون داد فعالیت های پژوهشی، حمایت از تولید دانش بنیان و نیز افزایش ارتباطات بین المللی در راستای نیل به دانشگاه نسل سوم از جمله اهداف این هسته ها به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهناز ملانظری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا همچنین ، 49 پسا دکتری مصوب و خاتمه یافته، چاپ 10 کتاب تالیفی و 12 عنوان کتاب ترجمه جدید و رونمایی از کتاب دو جلدی مجموعه مستندات همایش اقتصاد مقاومتی را از عملکردهای پژوهشی این دانشگاه عنوان کرد.
وی همچنین برگزاری هفت سمینار بین المللی و پنج همایش ملی، انجام فعالیت‌هایی زیربنایی و تخصصی در امور آزمایشگاه‌ها، انعقاد تفاهم نامه در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی و اقتصادی با سازمان ملی استاندارد را از دیگر عملکردهای پژوهشی دانشگاه در سال 97 برشمرد.

** تبدیل پنج دانشگاه برتر به سطح تراز بین‌المللی
ملانظری افزود: تاکید بر برنامه‌ محوری در راستای اجرای پروژه‌ اقتصاد مقاومتی و قرار گرفتن در تراز بین‌المللی در توسعه زیرساخت IT و ارتقای بستر و امنیت شبکه ازعملکردهای دانشگاه در سال قبل بوده است.
وی تدوین سیاست‌ها و ساماندهی راه‌ کارهای اجرایی برای ارتقاء وبگاه دانشگاه و بهبود شاخص‌های وبومتری و حضور در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی (تایمز، کیو.اس، یومالتی رنک، گرین متریک، و ...) و ارتقاء جایگاه دانشگاه الزهرا(س) در نتایج رتبه‌بندی بین المللی Green Metric 2018 را از دیگر عملکردها وافتخارات این دانشگاه در سال 97 عنوان کرد.

**انجام پروژه های هوشمند سازی و تحول سازمانی
رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به رونمایی از هفت سامانه دانش بنیان و نرم افزار دانشگاهی طوبی در سال 97 گفت: این نرم افزار قادر است سامانه‌های دانشگاهی را به طور یکپارچه تحت پوشش قرار دهد.
ملانظری از سامانه هوش سازمانی (BI) نیز گفت و افزود: این سامانه با اتصال به کلیه سامانه‌ها و پایگاه های داده موجود، شاخص های کلیدی عملکردهای دانشگاه را بازیابی کرده و در قالب گزارش های مدیریتی، در یک داشبورد مدیریتی آنلاین عرضه می شود.
وی گفت: این سامانه در آینده نزدیک امکان تحلیل روند، پیش بینی و داده کاوی در خصوص داده ها و اطلاعات دانشگاهی را نیز خواهد داشت.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) سامانه مدیریت ارتباط با مشتری CRM یا همان پیاده ‌سازی طرح تکریم ارباب رجوع را از دیگر پروژه های هوشمند سازی دانشگاه عنوان کرد و ادامه داد: این سامانه به منظور ارزیابی و بررسی میزان رضایت مراجعان پیش بینی شده است.
ملانظری افزود: آرشیو دیجیتال اسناد از دیگر پروژه های هوشمند سازی این دانشگاه و مبتنی بر پروژه متن باز و دارای پشتیبانی از جست‌ وجوی تمام متن در اسناد فارسی و فرمت عکس است.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) سامانه پایش و ارزیابی برنامه عملیاتی را از دیگر پروژه های تحول سازمانی عنوان کرد که در تامین زیر ساخت های لازم برای انطباق با برنامه عملیاتی دانشگاه و فرایند پایش و ارزیابی طراحی و پیاده سازی شده است.

** برگزاری 10 کارگاه دانش افزایی
رئیس دانشگاه الزهرا(س) در مورد عملکردهای آموزشی این دانشگاه گفت: ایجاد دانشکده بین رشته ای علوم و فناوری های نوین، برگزاری بیش از 10 کارگاه دانش افزایی برای اعضاء هیات علمی، اجرای طرح ارتقای مهارت افزایی و اشتغال پذیری دانشجویان به‌ ویژه دانشجویان دوره کارشناسی از عملکردهای آموزشی این دانشگاه است.
وی طراحی و اجرای دروس اختیاری متناسب با نیازهای جامعه، اجرای آموزش‌های فرابرنامه‌ ای متناسب با هر رشته و نیاز بازارکار، رصد وضعیت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه، برگزاری نشست ها و کارگاه های مهارت افزایی با همراهی دانش آموختگان، ایجاد و ارائه کلاس ها و دوره های مجازی و ارائه درس نامه های مجازی را از دیگر عملکردهای این دانشگاه در سال 97 عنوان کرد.

** طرح های دانشجویی علمی و فناوری
رئیس دانشگاه الزهرا(س) اظهار کرد: کتابخانه مرکزی، سالن های مطالعه، اتاق نور، سایت های کامپیوتر، ارائه خدمات مشاوره و مددکاری، خدمات بهداشتی و درمانی با افتتاح بخش تخصصی کلینیک الزهرا و تشکیل شورای صنفی دانشجویی پویا و فعال از طرح های علمی و فناوری دانشگاه در سال 97 است.

** 14 مقام قهرمانی اول تا سوم
این مسئول به توسعه فضاهای تجهیزات ورزشی، تلاش برای حضور در ورزشهای قهرمانی بانوان اشاره کرد و افزود: دانشجویان الزهرا (س) در سال 97 موفق به دریافت 14 مقام قهرمانی اول تا سومی در المپیاد ورزشی و مسابقات قهرمان کشوری شدند.
وی افزود: یک مقام اولی و دو مقام سومی دراگون بوت در مسابقات باشگاه‌های جهان، یک مقام اولی کاتا در رقابت های انتخابی دانشجویان در مسابقات جهانی دانشجویان، یک مقام سومی کاتای تیمی در مسابقات لیگ جهانی ترکیه، یک مقام اولی در رقابت‌های کاتا انتخابی دانشجویان جهت حضور در اردوی مسابقات جهانی دانشجویان، یک مقام اولی رشته کبدی در هجدهمین بازی های آسیایی جاکارتا، یک مقام اولی رشته فوتسال در مسابقات قهرمانی کشوری دانشگاه ها، یک مقام دومی رشته نجات غریق در مسابقات قهرمانی کشوری دانشگاه ها از فعالیت های ورزشی دانشگاه در سال گذشته بوده است.
ملانظری همچنین به میزبانی و برگزاری چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشگاه های سراسر کشور اشاره کرد و افزود: این مسابقات تابستان 98 در دانشگاه الزهرا(س) برگزار می شود.

**تشکیل کمیته سبز
ملانظری از تشکیل کمیته مدیریت سبز شناسایی و جذب دانشجویان مستعد گفت که برای اجرای برنامه ها و طرح های مرتبط با مدیریت سبز راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه الزهرا در آخرگفت: این دانشگاه با شعار'زن فرهیخته، جامعه بالنده' سال 97 را به پایان رساند.
دانشگاه الزهرا(س) دانشگاه ویژه زنان، واقع در ده ونک تهران، در سال 1343 تاسیس شده است.
**8398**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه الزهرا هسته پژوهشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • قهرمانی دانشگاه آزاد شیراز در مسابقات تنیس روی میز منطقه یک کشور
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه الزهرا
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری