Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@11:38:17 GMT

دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند مشکل بیکاری را حل کند؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۹۴۷۹

دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند مشکل بیکاری را حل کند؟

در نشست همکاری دانشگاه و صنعت با بیان این که مهم‌ترین معضل این روزهای جامعه، بیکاری به ویژه در جوانان تحصیل کرده است، ارتباط بین دانشگاه و صنعت و رشد مهارت آموزی در دانشجویان برای رفع این مشکل مهم دانسته شد.

به گزارش ایسنا، امیر حیاتی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران در دیدار با رئیس و جمعی از انجمن کارآفرینان و کارفرمایان شهرستان بابل در دانشگاه فنی و حرفه‌ای الزهرا بابل با بیان اینکه دانشگاهی که مشکل فارغ‌التحصیلان و جامعه را حل نکند، دانشگاه نیست، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند با آموزش مهارت‌های کاربردی مشکل بیکاری را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه باید سعی کنیم دانشگاه بیشتر به صنعت نزدیک شود، افزود: اگر چالش‌های موجود بر سر راه ارتباط دو سویه دانشگاه و صنعت رفع شود قطعاً نیروی کار با مهارتی به جامعه وارد خواهد شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، کسب مهارت‌ها در سیستم آموزش و پرورش است.

* فرد بیکار «بمبی» برای جامعه است

در ادامه محمدصادق رمضان‌پور، «رئیس انجمن کارآفرینان و کارفرمایان شهرستان بابل» نیز با بیان اینکه انجمن کارآفرینان و کارفرمایان تنها تشکل فعال کارفرمایان استان مازندران است، افزود: در سال گذشته برای نخستین بار جلسه ستاد مقاومتی با حضور رئیس‌کل دادگستری مازندران و با پیگیری انجمن کارآفرینان در بابل برگزار شد.

وی افزود: هر چند امسال سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نام‌گذاری شد اما متأسفانه دولت‌مردان تاکنون در تحقق شعار سال موفق نبودند.

رئیس انجمن کارآفرینان بابل خاطرنشان کرد: در بسیاری از شهرها پرونده‌های بسیاری از ورشکستگی تولیدکنندگان در دستگاه قضائی مطرح بوده اما در شهرستان بابل به دلیل همدلی و همبستگی تولیدکنندگان این موضوع بسیار کمرنگ‌تر است.

رمضان پور با بیان اینکه معتقد به ارتباط صنعت‌گران و تولیدکنندگان با دانشگاه هستیم، خاطرنشان کرد: با رصدی که از دانشگاه الزهرا بابل داشتیم، خلاقیت دانشجویان در این دانشگاه خوشبختانه امیدبخش است.

وی با بیان اینکه یک فرد بیکار «بمبی» برای جامعه است، اظهار کرد: با تعامل دانشگاه و صنعت زمانی که فرد با مهارت به جامعه وارد می‌شود بی شک شغلی نیز متناسب مهارت‌های خود به دست می‌آورد در نتیجه بمب بیکاری خنثی خواهد شد.

* لزوم ورود مبحث مشتری مداری در دانشگاه

مریم طالبیان، «رییس دانشکده فنی‌وحرفه‌ای الزهرا بابل» نیز با اشاره به اینکه دانشگاه باید با توجه به رسالتی که دارد، زمینه‌ساز اثربخشی دستگاه‌های اجرایی کشور در جامعه باشد، گفت: در این راستا تلاش داریم ارتباط با صنعت و صنایع تولیدی برقرار شود تا علاوه بر اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، واحدهای تولیدی نیز نیروهای کار خود را از دانشگاه‌ها شناسایی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به پتانسیل ما در زمینه‌های صنعت پوشاک، گرافیک، آی‌تی، حسابداری، کامپیوتر و طراحی انتظار داریم تولیدکنندگان و صنعت‌گران بیشتر ما را بشناسند.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران الزهرا بابل با اشاره به اینکه هدف ما وارد کردن مبحث مشتری مداری در دانشگاه است، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، قول مساعد افزایش ۳ رشته را برای مهرماه سال ۹۸ گرفتیم.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر هزار و ۲۹۰ دانشجو در ۱۱ رشته کاردانی و کارشناسی در دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران الزهرا بابل تحصیل می‌کنند.

گزارش از بابک ابهرزاده خبرنگار ایسنای مازندران


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل کشف شد

سرهنگ  محمد محمدپور رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مبارزه با احتکار، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان پس از انجام اقدامات اطلاعاتی، از وجود یک انبار احتکار باتری خودرو در شهرستان بابل مطلع شدند.

او افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با هماهنگی قضایی و همکاری کارشناسان اداره صمت شهرستان بابل در بازدید از انبار مورد نظر ۳۰۰ عدد باتری قاچاق خودرو را کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ضمن بیان اینکه انبار کشف شده در سامانه جامع اداره صمت ثبت نشده بود، گفت: کارشناسان ارزش کشفیات مذکور را ۱۵ میلیارد ریال برآورد کردند و مالک انبار پرونده را دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • آغاز برداشت گل محمدی در بابل + فیلم
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند!
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • بیایید با هم صحبت کنیم!
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل کشف شد