Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه دانشگاه‌ها این باور را دارند که همیشه در شرایط سخت و پیچیده می‌توانند نقش سازنده داشته‌باشد، خاطرنشان کرد: ما حول چهار محور شامل تمرکز بر آموزش‌های کاربردی و نیروی انسانی، هدایت صنعت به سوی دانشگاه‌ها، حمایت از صنایع داخلی، آسیب‌های روانی و اجتماعی تحریم‌ها می‌توانیم حضورمان را در شرایط تحریم نشان دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا در نشست اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور که در دانشگاه الزهرا در حال برگزاری است، اظهار کرد: در این نشست پرداختن به ارتباط صنعت با جامعه و دانشگاه و نقش دولت به عنوان موضوع جدی مطرح شده و حل آن به عنوان نقطه ثقل این همایش خواهد بود. در واقع دانشگاه‌ها همواره بنا داشتند به حل مسائل بپردازند اما در شرایطی که بحث درآمدی ما را هدف قرار دادند می‌بایست تحریم‌ها را به عنوان یک فرصت تلقی کنیم علاوه بر این که ما برنامه داریم هزینه‌ها را کمتر کنیم این مساله باید مد نظر قرار بگیرد که شرایط چگونه به نفع کشور تغییر کند.

رئیس دانشگاه الزهرا یادآور شد: حضور مسئولان نظام و نشست‌هایی که در این مراسم خواهیم داشت پیوند مبارکی است که با تدوام ان امیدواریم این برهه را پشت سر بگذاریم و بتوانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. دانشگاه‌ها این باور را دارند که همیشه در شرایط سخت و پیچیده آماده‌اند کمک کنند و تا امروز با دو تجربه سربلندی جنگ و بحث هسته‌ای می‌توانیم با تحریم‌های امروز نیز مقابله کنیم.

وی با اشاره به نقش دانشگاه در حل مشکلات ناشی از تحریم‌ها، خاطر نشان کرد: ما در حول چهار محور تمرکز بر آموزش‌های کاربردی و نیروی انسانی، هدایت صنعت به سوی دانشگاه‌ها، حمایت از صنایع داخلی، آسیب‌های روانی و اجتماعی تحریم‌ها می‌توانیم حضورمان را در شرایط تحریم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه الزهرا همچنین در پایان اظهار کرد: امروز دانشگاه الزهرا توسط نخبگان خودش در حول این چهار محور حرکت می‌کند و امیدواریم با وجود این همایش دبیرخانه‌ای متمرکز برای عبور از شرایط سخت تحریم گام‌های مؤثری برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه الزهرا تحريم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران گفت: موزه‌ها نهادی آموزشی و پژوهشی هستند که باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

میرسید احمد محیط طباطبایی در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل، گفت: در آخرین تعریف‌ها موزه یک نهاد غیرانتفاعی شمرده می‌شود که نقشی آموزشی، پژوهشی و معرفی کننده دارد و از همین طریق موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران افزود: در همین راستا مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی یک نمونه از موزه بزرگ و عظیم است که قدیمی‌ترین مرکز اسناد در ایران محسوب می‌شود و این مجموعه در تعریف جدید ایکوم معنای واقعی موزه است.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، وی بیان کرد: در بیش از سه دهه گذشته هرساله یک موضوع محور فعالیت موزه‌ها قرار گرفته است که همه آنها با جامعه و مشکلات آن مرتبط بوده و امسال نیز آموزش و پژوهش محور اصلی فعالیت موزه‌ها است، آموزش و پژوهشی که در جامعه امروز لازم است و به تک تک دغدغه‌های روز می‌پردازد.

محیط طباطبایی که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی سخنرانی می‌کرد با اشاره به موزه علوم این دانشگاه، ادامه داد: دانشگاه‌ها مثل هر بخش دیگری از جامعه به موزه نیاز دارند و موزه علاوه بر بحث آموزش و پژوهش نقش ارتباط دهنده دانشگاه با بیرون از آن را ایفا می‌کند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) خاطرنشان کرد: موزه‌ها باید برای نسل آینده برقرار باشند، آنها به وجود آمده‌اند تا همه آنچه که مربوط به هویت و منشأ فرهنگی جامعه است به کودکان، نوجوانان و نسل‌های آینده منتقل شود.

وی اضافه کرد: امیدوارم که موزه‌ها با نگاه موزه‌ای اداره شوند و برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل نیز برای دانشجویان، علاقمندان و فعالان حوزه موزه‌ها مؤثر باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر به ماهشهر به تا پایان سال چهار خطه می شود
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه الزهرا
  • بیایید با هم صحبت کنیم!
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری