Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: باید به دانشگاه به عنوان یک سرمایه گذاری اجتماعی نگاه شود نه اینکه گفته شود سرمایه گذاری در دانشگاه‌ها برای جامعه موثر نیست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) در نشست مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها که در جمع روسای دانشگاه‌ها امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: واقعیت این است که دانشگاه‌ها به اندازه کافی مظلوم هستند وقتی کاری از دانشگاه خواسته می‌شود، می‌پذیرد و آن را انجام می‌دهد اگر دانشگاه محل اعتماد است و نسخه‌ای را باید تجویز کند همه زیر و بم‌های آن باید رعایت شود دانشگاه‌ها این توان را دارند که در بحث تاب آوری جوانان کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در فرآیند پژوهش‌های روان شناختی نیز کار‌های موثری انجام دهند. جوانی که به دانشگاه می‌آید از مسیر جامعه عبور می‌کند و به دانشگاه می‌رسد طبیعتا نیازمند یک تجویز برای کل جامعه هستیم.

وی افزود: اگر کمک کنیم که امنیت روانی و سلامت روانی دانشجو اصلاح شود، هر کدام از این دانشجویان به عنوان مدیران کشور و پدر و مادران آینده هستند که می‌توانند برای کشور موثر باشند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: باید باور کنیم دانشگاه‌ها می‌توانند در مسائل مختلف نظر دهند به دانشگاه‌ها باید به عنوان یک سرمایه گذار اجتماعی نگاه شود نه اینکه سرمایه گذاری در دانشگاه‌ها بشود و بعد عنوان شود که برای جامعه موثر نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم تمدن سازی را به علم و پژوهش وابسته کردند علم و پژوهش در دانشگاه اتفاق می‌افتد و نیاز به زیرساخت دارد و نگاه مقطعی نمی‌تواند تاثیرگذار باشد و نیاز به سرمایه گذاری و صبر و حوصله دارد. هر آنچه که به آن توجه شود در دانشگاه می‌توانیم درو کنیم کاشتی که باید با آبیاری هدفمند به دست بیاید نیازمند توجه است. قطعا نیازمند این هستیم که در نگاه به دانشگاه تجدیدنظر کنیم.

ملانظری گفت: به دانشگاه اعتماد کنیم و در آن سرمای گذاری کنیم امیدواریم بتوانیم با این راهکار‌ها دانشگاهی داشته باشیم که بتواند اندیشه‌های مختلف را در کنار هم داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ملانظری دانشگاه الزهرا نشست روسای دانشگاه ها سرمایه گذاری در دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۹۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وفاق و همدلی در استان رو به ارتقا است، گفت: توقع داریم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت سیزدهم و استانداری‌ها، موضوع سرمایه اجتماعی از یک سو و موضوع با نمایندگان و استانداری مورد توجه ویژه‌تری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس مقتدایی ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست مشترک شورای اداری شهرستان و استان اصفهان اظهار کرد: در سطح شهرستان اصفهان هم شهرهای متعدد و هم ۱۸۰ روستا وجود دارند که بخشی از این روستاها بعد از انتزاع چند شهرستان جدید در اصفهان باقی مانده‌اند که باید مورد بررسی قرار گیرند.

وی بر لزوم انجام کارهای مشترک در ماه‌های پیش رو تاکید کرد و افزود: هم دوستان در مجموعه مدیریت شهری و روستایی و هم نمایندگان مجلس در این زمینه کار می‌کنند اما ضرورت همکاری بخش‌های مختلف و قوای دست‌اندرکار یک ضرورت است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه‌ای با استاندار بر این مسئله تاکید کردیم که لازم است در مدیریت‌ها و یا ارزیابی مدیران باید بازنگری اتفاق بیفتد و ما به عنوان نمایندگان مجلس به دلیل مراجعات مردمی و آگاهی بیشتر حاضر هستیم در این ارزیابی‌ها به استاندار کمک کنیم.

وی با بیان اینکه مجلس دوازدهم در آستانه شکل‌گیری است، اضافه کرد: سرمایه اجتماعی موضوع بسیار مهمی برای همه ما در بخش‌های مختلف و قوای کشور است و معتقدیم که مجلس دوازدهم با همکاری دولت سیزدهم می‌تواند به حد بالاتری از ارتقای سرمایه اجتماعی برسد.

مقتدایی تاکید کرد: ما نمایندگان مردم اصفهان در مجلس به نوبه خود در شهرستان اصفهان و شهرهای چندگانه اصفهان این آمادگی را اعلام کردیم و صبح امروز نمایندگان فعلی با منتخبان مجلس جلسه‌ای داشتیم که بر اساس آن می‌توان گفت وفاق و همدلی در استان رو به ارتقا است.

وی ادامه داد: نمایندگان مردم در مجلس امیدوارند که با هم‌آهنگی دولت و مجلس بتوانند حد بالاتری از منافع را برای کل جامعه و از جمله استان و به ویژه شهرستان‌های اصفهان بزرگ محقق کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما توقع داریم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت سیزدهم و استانداری‌ها، موضوع سرمایه اجتماعی از یک سو و موضوع با نمایندگان و استانداری مورد توجه ویژه‌تری قرار گیرد.

کد خبر 747992

دیگر خبرها

  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • دومین جشنواره ملی عکس سنندج آغاز شد
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود