Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: دانشگاه الزهرا (س) توسعه همکاری‌های بین المللی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده و موفقیت‌های قابل توجهی را در سال‌های اخیر به دست آورده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی (ص)، مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) در افتتاحیه سومین «هفته جایزه مصطفی (ص)» در دانشگاه الزهرا (س)، اظهار کرد: آغاز هفته وحدت با هفته علم مقارن شده است و هدف یونسکو از نام گذاری این هفته بهره مندی بشری از ثمرات علم و فناوری و نوآوری و ایجاد فضای مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه گفت: ده‌ها آیه و احادیث در مورد اهمیت علم و فناوری در قرآن کریم وجود دارد که نشاندهنده اهمیت علم و دانش در دین اسلام است و هیچ دینی به اندازه دین اسلام به این موضوع توجه نکرده و انسان‌ها را به علم و دانش فرا نخوانده است.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) همچنین افزود: پیامبر اکرم (ص) نیز توصیه‌های بسیاری به آموختن علم داشته اند و برای آموختن این علم، هرگونه مسافتی را نیز جایز دانسته‌اند.

ملانظری ادامه داد: تاکید بر علم و دانش و فنون، توصی‌های برای رشد کشور است که در بازه‌های متفاوت زمانی، بار‌ها و بار‌ها اعلام شده و این امر نشان دهنده اقتدار و توان علمی کشور است.

وی همچنین افزود: کشوری که از علم تهی است، نمی‌تواند عزت، استقلال، امنیت و رفاه داشته باشد؛ در سال‌های اخیر نهاد‌های سیاست گذاری کشور، تلاش‌های زیادی داشته اند تا زمینه‌های توسعه و فناوری را در راستای رشد و توسعه اقتصادی فراهم کنند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: بعد از دهه ۷۰، شاهد پیشرفت‌های شگرف در زمینه پژوهش، آموزش، علم و فناوری بوده ایم؛ در حال حاضر در دانشگاه‌های ما به تقویت فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و همکاری‌های بین المللی در زمینه تبادل علم و فناوری و توسعه دیپلماسی تاکید بسیار می‌شود.

وی بیان داشت: دیپلماسی علمی و استفاده از ظرفیت‌ها و دستاورد‌های آن در عرصه ارتباط با یکدیگر، به عنوان راه و روشی برای ارتباطات جدید و تقویت آنان و به وجود آمدن قدرت نرم درجهت تامین منافع ملی محسوب میشود.

ملانظری با بیان اینکه علم، زبان بین المللی محسوب میشود، تصریح کرد: زبان بین المللی در ارتباطات بین المللی تاثیر دارد و روابط را بهبود می‌بخشد؛ گرچه تاثیر نظام آموزش عالی نیز صرفا به نقش بین المللی دانشگاه‌ها مربوط میشود و اقدامات بسیاری لازم دارد و مستلزم برنامه ریزی در سطح دانشگاه‌ها و سطح کلان کشور است، اما دانشگاه‌ها باید نقش پررنگ تری را در دیپلماسی علم و فناوری ایفا کنند و امروزه نقش راهبردی آموزش عالی، روز به روز افزایش می‌یابد.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) تصریح کرد: اگر بخواهیم دانشگاه‌های ما با دانشگاه‌های خارجی تعامل داشته باشند، طبیعتاً توجه به توسعه علمی و ایجاد تبادلات با دانشگاه‌های خارجی و مشارکت با مراکز تحقیقاتی جهان بسیار اهمیت دارد؛ در این راستا دانشگاه الزهرا (س) توسعه همکاری‌های بین المللی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده و موفقیت‌های قابل توجهی را در سال‌های اخیر به دست آورده است. تشکیل شبکه‌های علمی و فناوری یکی از راهبرد‌های توسعه علم و فناوری است که با توسعه این شبکه‌ها زیرساخت‌های توسعه و فناوری نیز فراهم میشود. 

ملانظری گفت: امروز این جلسه بستری را فراهم می‌کند که مراکز تحقیقاتی کشور بتوانند از ظرفیت‌ها استفاده کنند و با ایجاد یک شبکه بین المللی در توسعه علم و فناوری نقش موثری ایفا کنند. امید است این رویداد علاوه بر ایجاد گفتمان بین المللی به زمینه سازی ظرفیت‌ها بپردازد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری جایزه مصطفی ص دانشگاه الزهرا یونسکو هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: موضوع نیروی انسانی توانمند برای توسعه این زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور بسیار اهمیت دارد.

وی یا بیان اینکه در اقتصاد دیجیتال برخلاف اقتصاد سنتی، اصل و اساس توسعه آن نیروی انسانی است، بیان کرد: پلتفرم‌هایی همچون دیجی کالا، اسنپ و ... یک ایده و فکر بوده که نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می‌دهند.

عابدی با اشاره به اینکه به منظور آموزش مهارت‌های دیجیتالی در سال گذشته به ۵۰ هزار نفر آموزش ارائه شد، بیان کرد: این آموزش در قالب طرح ایران دیجیتال بوده و هدف گذاری در سال جدید آموزش ۳۰۰ هزار نفر است.

عابدی در ادامه از برگزاری جشنواره ایران دیجیتال در هر استان خبر داد و گفت: استعداد‌های برتر بر اساس نتایج جشنواره وارد مسیر شغلی خواهند شد.

وی همچنین به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره و اظهار کرد: طرح فیبرنوری تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح فیبرنوری هزینه بالایی دارد، اما دولت و وزارت ارتباطات متعهد شده آن را در همه شهر‌ها و روستا‌ها انجام دهد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ادامه داد: قرار شده امسال اینترنت مورد نیاز روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در کشور به صورت سیار تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این نشست موضوع آموزش را پایه و اساس زیرساخت همه حوزه‌ها دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه، پیگیر حضور میدانی دانش آموزان دانشجویان و فارغ التحصیلان در چرخ تولید هستیم. 

 علی نوری با اشاره به اینکه توسعه مهارت‌های دیجیتالی یکی از حلقه‌های مفقوده بین تولید و اقتصاد است، بیان کرد: برای ایجاد مراکز آموزش دیجیتال باید اقدامات اساسی شکل گیرد.

پرداخت ۵۵۴ میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز اظهار داشت: در کنار تقویت زیرساخت‌های ارتباطی یکی دیگر از وظایف ما توسعه کسب و کار و افزایش مهارت‌های ارتباطی است.

آرام حیدری گفت: در سال ۱۴۰۲ برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال در استان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ مبلغ ۵۵۴ میلیارد ریال برای حمایت از ۲۱۰ طرح پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان چند پروژه در سال جاری تعریف شده است، گفت: یکی از برنامه‌های قابل پیش بینی دیجیتال هوشمند سازی کشاورزی و صنایع و معادن است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود