Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) گفت: دو پرینتر سه بعدی که کاربرد تزئینی و غذایی دارند، مجوز تولید انبوه را اخذ کرده‌اند.

حامد مقتدری رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س)، در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درخصوص فعالیت‌های این مرکز، اظهار کرد: در حال حاضر مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) ۲۵ واحد فعال وجود دارد که بسیاری از آن‌ها در حال توسعه محصول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقتدری ادامه داد: امروز شاهدیم که ۵ شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) به جایی رسیده‌اند که نمونه محصول آن‌ها آماده است.

وی درخصوص محصولات شاخص تولید شده توسط واحد‌های فناوری این مرکز رشد گفت: در حال حاضر دو شرکت سازنده پرینتر سه بعدی محصولات خود را در حوزه پرینت تزئینی با استفاده از مواد پلیمری و پرینت خوراکی که توسط شکلات انجام می‌شود نهایی کرده‌اند، به نحوی که آماده عرضه به بازار است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) درخصوص دستگاه دیگری که توسط واحد‌های فناور مستقر در این مرکز رشد ساخته شده است، تصریح کرد: فناوران یک دستگاه ضدتعریق ساخته‌اند، این دستگاه به کمک امواج می‌تواند افرادی را درمان کند که در اثر بیماری دست یا بدنشان تعریق زیادی دارد.

مقتدری افزود: برای تولید این دستگاه ضدتعریق مجوز‌های بین المللی از کشور‌هایی مثل سوئیس گرفته شده، همچنین در کشور نیز مجوز فروش این دستگاه از وزارت بهداشت اخذ شده است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشگاه برای تجاری این محصولات چه حمایت‌هایی را در نظر گرفته است، تاکید کرد: مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) به صورت مستقیم حمایتی صورت نمی‌گیرد، اما تلاش می‌شود تا با برگزاری جلسات مشترک با بازیگران اصلی این صنعت و وزارتخانه‌های مربوطه فناوران جوان بتوانند از درست‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر مجوز‌های لازم برای تولید انبوه محصول خود را اخذ کنند.
رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) با بیان اینکه ممکن است گاهی واحد‌های فناور به دلیل مسائل مالی در نیمه راه نتوانند ادامه دهند، خاطرنشان کرد: سعی شده تا فناوران از تسهیلات وام استفاده کنند، همچنین تلاش شده از مزایای هزینه اسکان پایین بهره‌مند شوند و بدون اینکه هزینه‌های اولیه آن‌ها بالا باشد، مسیر توسعه محصول را پیش برند.

وی یادآور شد: تسهیلات مالی محدودی هم در نظر گرفته شده است که به آغاز کار واحد‌های فناور مستقر مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) کمک شایانی می‌کند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان پرینتر سه بعدی تجاری سازی محصولات دانش بنیان واحدهای فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۲۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد

مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی ضمن تأکید بر فعالیت هدفمند در فضای مجازی گفت: برنامه‌های ویژه ای در حوزه‌ آموزش برای تمام دانشجویان خواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رضا نصیرزاده در اولین جلسه شورای سیاستگذاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با تقدیر و تشکر از زحمات بسیج دانشجویی این واحد اظهار کرد: احیای پایگاه‌های بسیج در سطح دانشگاه اولین مطالبه از بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد ارومیه است.

وی افزود: تشکیلات‌سازی، شبکه‌سازی و جریان‌سازی ۳ اصل مهم بوده که باید در برنامه‌ی اجرایی حوزه‌های بسیج دانشجویی مورد توجه قرار گیرد.

مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان‌غربی با تأکید بر اخلاق مداری در بدنه بسیج دانشجویی گفت: دانشجوی بسیجی باید از جنبه‌های علمی، اخلاقی و اعتقادی در دانشگاه الگو قرار بگیرد و از ایجاد حاشیه پرهیز کند.

نصیرزاده ضمن تأکید بر فعالیت هدفمند در فضای مجازی تصریح کرد: برنامه‌های ویژه ای در حوزه آموزش برای تمام دانشجویان خواهیم داشت، همچنین درحال برنامه‌ریزی و تشکیل اتاق فکر برای بسیجیان ادوار هستیم تا ضمن استفاده از تجربیات، ارتباط ما با این دانشجویان نیز حفظ شود.

کد خبر 748048

دیگر خبرها

  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • یک واحد مسکونی فرسوده بر اثر بارندگی تخریب شد
  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد+شرایط
  • نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه الزهرا
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود