Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه الزهرا، مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا(س) گفت: امسال ۳۰۰۰ دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی در دانشگاه الزهرا (س) پذیرش می‌شوند.

براساس این گزارش ، نشست خبری شروع ترم تحصیلی جدید با رویکرد آموزش مجازی (تمهیدات و زیر ساخت ها) صبح امروز ( چهارشنبه، ۲۶ شهریور) با حضور، رئیس دانشگاه الزهرا (س) و جمعی دیگر از معاونان و مسوولان این دانشگاه در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا (س) در حاشیه این نشست اظهار کرد: بسیار خوشحال هستیم که توانستیم از آموزش‌های سنتی به آموزش‌های مجازی سوق پیدا کنیم.

وی افزود: تمامی دانشگاه‌ها در گام اول تغییر آموزش‌های سنتی به آموزش‌های مجازی، ایجاد زیرساخت و فراهم کردن کلاس‌های مجازی را مورد نظر قرار داده بودند. در ترم جاری تمرکز بر کیفیت آموزش مجازی به عنوان گام بعدی دانشگاه الزهرا (س) برنامه ریزی شده است.

ملانظری تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم کیفیت آموزش‌های مجازی را در ترم جاری افزایش دهیم. خوشبختانه از جهت توانمندی‌ها و زیر ساخت‌های فنی برای ارتباط با دانشجویان مشکلی نداریم، اما نمی‌توانیم بگوییم که همه دانشجویان می‌توانند از شرایط کلاس‌های مجازی استفاده کنند، بلکه برخی از شهر‌ها از نظر اینترنتی مشکل داشته و شاید به خوبی نتوانند از آموزش‌ها استفاده کنند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: امسال ۳۰۰۰ دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی به عنوان دانشجویان جدید الورود در دانشگاه الزهرا (س) پذیرش می‌شوند که امیدواریم بتوانیم آموزش‌های مجازی را به خوبی برای آنان فراهم کنیم.

برگزاری بیش از ۹۸ درصد کلاس ها بصورت آنلاین و آفلاین در ترم گذشته

رئیس دانشگاه الزهرا تاکید کرد: در ترمی که گذشت بیش از ۹۸ درصد کلاس ها بصورت آنلاین و آفلاین برگزار و تمامی محورهای درسی پوشش داده شد و توانستیم سر موعد امتحانات را برگزار کنیم، ایم امر عامل تجربه ای نو در زمینه ورود به سال تحصیلی جدید شد.

او گفت: تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد قدیمی و جدید الورود دانشگاه الزهرا (س) به صورت مجازی آموزش خواهند دید و دانشجویان مقطع دکتری به منظور انجام پروژه های خود در دانشگاه حضور می یابند، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد هم می توانند به صورت حضوری وارد دانشگاه شوند.

رئیس دانشگاه الزهرا تصریح کرد: دانشجویان بین المللی دانشگاه الزهرا (س) هم همانند دانشجویان داخلی در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری آموزش می بینند و در مقطع دکتری همانند دانشجویان ایرانی می توانند برای ادامه تحصیل به ایران بیایند.

ملانظری ادامه داد: دانشگاه الزهرا نه فقط برای برگزاری کلاس ها بلکه در تمامی جلسات، امکانات و زیرساخت های مجازی را دارد، حتی تمامی جلسات مدیریتی بصورت مجازی برگزار شده است، اما حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه به صورت نیمه حضوری و حضوری خواهد بود؛ چرا که برای مشاوره، راهنمایی ها و کارگاه ها نیاز به حضور این افراد است.

رئیس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه کرونا در شرایط فعلی اتفاقات ناخوشایندی را رقم زده است، تاکید کرد: بروز ویروس کرونا را برای این دانشگاه یک فرصت در نظر گرفته ایم و سعی کرده ایم تا از روش های نوین در آموزش های مجازی استفاده کنیم. این فرصت بسیار خوبی برای بالا بردن کیفیت آموزش است.

ملانظری درباره برنامه ریزی های این دانشگاه در ترم جدید گفت: علاوه بر مسائل آموزشی، مسائل دانشجویی و فرهنگی نیز را در ترم جدید مد نظر قرار دادیم که امیدواریم با این آمادگی بتوانیم بسیار اثر بخش تر در دانشگاه حضور پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: در حوزه پژوهشی آسیب های محدودی در فرایندهای آموزش مجازی ایجاد شده است؛ چرا که سطح شیوه نامه های بهداشتی بسیار سختگیرانه بود، اما با توجه به برنامه ریزی ها برای ترم پیش رو امیدواریم با رعایت تمامی این شیوه نامه های بهداشتی با همیاری هم اهداف دانشجویان را پیش ببریم.

اضافه شدن رشته جدید آموزش زبان انگلیسی به کمک فناوری در دانشگاه الزهرا (س)

 سوسن مرندی، عضو هیئت علمی و مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه الزهرا (س) اظهار کرد:  رشته آموزش زبان به کمک فناوری در کشورهای پیشرفته و صنعتی چند سالی است که وجود داشته است. دانشگاه الزهرا (س) که پیرو این رشته است، رشته زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی ارشد در واحد‌های درسی آموزش زبان به کمک رایانه، گوشی موبایل و رباط را به دانشجویان ارائه خواهد داد.

مرندی تصریح کرد: آموزش مجازی صرفا بلد بودن فناوری نیست و تسلط بر آن هم ضامن موفقیت آمیز بودن کلاس ها نخواهد بود، بنابراین وجود این رشته در برقراری ارتباط با صنعت، جامعه، همکاری های بین المللی و دور کاری بسیار حائز اهمیت است. دانشگاه الزهرا (س) به عنوان اولین دانشگاه در منطقه توانسته است این رشته را برای دانشجویان ورودی بهمن سال ۹۹ ایجاد کند.

آموزش مجازی  تعامل حضوری دانشجویان با دانشگاه را از بین برد

 رضا عزمی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه الزهرا (س) اظهار کرد: قبل از شیوع کرونا در حوزه پهنای باند حدود ۵۰۰ مگابایت ظرفیت در دانشگاه داشتیم که این امر در دوران کرونا دو برابر افزایش یافت.

وی افزود: بعد از افزایش پهنای باند، دسترسی دانشجویان نیاز به این داشت تا بتوانیم هزینه ها را کاهش دهیم در این زمینه دانشگاه الزهرا پیش رو بود. اولین اقدام ما این بود تا از شرکت های خدمات دهنده به دانشگاه، تخفیف هایی را دریافت کنیم. در فروردین ماه نیز این هزینه ها به طور کامل حذف شد.

عزمی تصریح کرد: امسال نیز مقرر شد تا همراه اول تخفیف هایی را برای دانشجویان در نظر بگیرد، امیدواریم سایر اپراتورها نیز همکاری کنند تا آموزش مجازی با هزینه و کیفیت بهتری صورت گیرد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: تجربه دانشگاه الزهرا در آموزش مجازی تجربه محدودی بود، اما ناگهان با ویروس کرونا مواجه شدیم که خوشبختانه با ارائه آموزش مجازی و تلاش مستمر توانستیم خیلی سریع با دانشجویان همراه شویم.

عزمی تاکید کرد: در بخش آموزش مجازی اصرار داریم تا استادان از mms استفاده کنند و برای این موضوع وقت بگذارند. بخش دوم آموزش ها به صورت آنلاین است که کیفیت آن در ترم جدید بهتر خواهد شد، همچنین از لحاظ فناوری در کنار ادوبی کانکت از اسکایپ بیزنس نیز استفاده خواهیم داشت.

وی گفت: آنچه در مدل آموزشی جدید از دست رفت، تعامل حضوری دانشجویان با دانشگاه بود. براین اساس تمهیداتی اندیشیده شده که دانشجویان را به صورت مجازی وارد محیط اجتماعی دانشگاه  کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

در ادامه خیزش دانشگاههای آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، صدها دانشجو در ایالت‌های مختلف به دست نیروهای پلیس دستگیر شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دانشگاههای آمریکا همچنان صحنه اعتراضات گسترده دانشجویی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است؛ صحنه‌هایی که یادآور جنبش دانشجویی در مخالفت با جنگ ویتنام در دهه هفتاد قرن بیستم است.

شبکه ان بی سی نیوز از جمعیت گسترده معترض در دانشگاه تگزاس در آستین یک روز پس از بازداشت دانشجویان خبر داد.

شبکه سی ان ان نیز خبر داد که پلیس آمریکا حدود 100 دانشجو را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دهها تن دیگر را در دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کرده است. در دانشگاه اموری در ایالت جورجیا نیز دو استاد دانشگاه بازداشت شدند.

استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزهنگرانی امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان آمریکایی

همزمان دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا در حمایت از مردم غزه در محیط دانشگاه اقدام به برپایی چادر و تحصن کردند. نشریه دانشجویی «دیلی پنسیلوانیا» نوشت که دانشجویان تحصن کننده خواستار خروج سرمایه‌گذاری‌های این دانشگاه از فلسطین اشغالی هستند.

در این میان دادستان ایالت جورجیا دانشجویان را همچون دیگر مقامات آمریکایی به «یهودستیزی» متهم کرد و مدعی شد: «هیچ کس از نظر قانونی حق تعطیلی دانشگاهها از طریق چادر زدن و تحصن و تهدیدات ضد یهودی را ندارد».

او با حمایت از سرکوب دانشجویان و بازداشت آن‌ها افزود: «با افتخار در کنار هر دانشگاهی که اقدامات لازم برای حفظ امنیت دانشجویان ایالت را انجام می‌دهد، خواهیم ایستاد».

«گرگ ابت» فرمانده تگزاس نیز روز گذشته گفته بود که باید تمامی دانشجویان ضد اسرائیلی بازداشت شوند. او نیز اعتراضات ضد جنگ در غزه را به «یهودستیزی» تعبیر کرد.

اما در مقابل برخی قانون‌گذاران ایالتی در جورجیا در خصوص سرکوب خشن دانشجویان در محوطه دانشگاه «اموری» ابراز نگرانی کردند. به گفته آن‌ها مقامات ایالت جورجیا با اعتراضات به مثابه «اغتشاشات» یا حتی «تروریسم» برخورد می‌کنند.

اتحادیه «آزادی‌های مدنی آمریکا» در ایالت جورجیا نیز در بیانیه‌ای گفت: «آتلانتا همواره مکانی برای آزادی اعتراضات بود، اما اکنون شاهد سرکوب بر خلاف قانون اساسی هستیم».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند