Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه الزهرا (س) از ارائه تبلت و لپ‌تاپ به دانشجویانِ نیازمند خبر داد و گفت: به معاون آموزشی تکلیف کردیم که این دانشجویان را شناسایی کنند تا بتوانیم هر چه زودتر امکانات را در اختیارشان قرار دهیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) درباره وضعیت دانشجویانی که هنوز به آموزش مجازی دسترسی پیدا نکرده‌اند، گفت: دانشکده‌های ما تقریبا در ترم گذشته این دسته از دانشجویان را شناسایی کردند و یک سری امکانات محدود برای امانت دادن تجهیزات به این دسته از دانشجویان در نظر گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارائه تبلت و لپ‌تاپ به دانشجویانی که این تجهیزات را ندارند، گفت: دانشجویانی که واقعا نیازمند هستند، بعد از تشخیص حوزه معاونت دانشجویی و طبق فرآیندی که برای این مسیر در نظر گرفته شده است، تبلت یا لپ‌تاپ‌ می‌گیرند تا از آموزش مجازی عقب نمانند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) بیان کرد: مسئله ما صرفاً تجهیزات نیست، طبق بررسی‌هایی که در ترم گذشته داشتیم، عمده دانشجویان به جز یک تعداد بسیار محدودی که مشکل تجهیزات داشتند، مشکل خط تلفن همراه و اینترنت در محل زندگی خود را دارند که این‌ها از عهده ما خارج است.

گذراندن دروس کارگاهی و آزمایشگاهی در شهرهای محل زندگی دانشجو

ملانظری با بیان اینکه دانشجویان در شهرستان و شهرهای خود می‌توان دروس کارگاهی و آزمایشگاهی را بگذرانند، گفت: برای آموزش یک سری دروس آزمایشی و کارگاهی دانشجویان با شرایطی که وزارت علوم بین دانشگاه‌ها فراهم کرده است، ‌دانشجویانی که به اینترنت و گوشی همراه دسترسی ندارند،‌ می‌توانند به دانشگاه‌های محل سکونتشان مراجعه کنند و این دروس را بگذرانند.

وی گفت: ما دنبال این هستیم که زیرساخت و دسترسی دانشجویان به اینترنت را فراهم کنیم و در حال رایزنی در این زمینه هستیم.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) تأکید کرد: به معاون آموزشی تکلیف کردیم که هر چند تعداد دانشجویانی که به اینترنت و گوشی همراه دسترسی ندارند، کم است، اما آن‌ها را شناسایی کنند تا بتوانیم امکانات را در اختیارشان قرار دهیم.

افت کیفیت آموزش به دلیل ناگهانی بودن انتقال آموزش حضوری به مجازی طبیعی است

ملانظری در پاسخ به این سؤال که آیا بررسی درباره افت کیفیت آموزش و یادگیری دانشجویان در ترم مجازی انجام شده است، گفت: گروه آموزش ما بررسی اولیه را انجام داده، ولی در مجموع افت کیفیت به دلیل ناگهانی بودن انتقال از آموزش حضوری به مجازی طبیعی است.

وی بیان کرد: در حال حاضر دانشگاه یک کار تحقیقی در خصوص نمرات دانشجویان در ترم مجازی و مقایسه آن با ترم‌های قبلی انجام می‌دهد که هنوز گزارش مربوط به آن آماده نشده است. در میان دانشجویان متناسب با رشته تحصیلی و تسلطی که به استفاده از نرم‌افزارها دارند، یک سری تفاوت‌ها درباره میزان بهره بردن از آموزش مجازی وجود دارد.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: در ترم جدید با توجه به آمادگی که فراهم شده و دوره‌های آموزشی که گذاشته شده است، دنبال این هستیم که مشکلات ترم پیش را مرتفع کنیم. واقعیت این است که این اقدام یک کار سه سویه است که ‌یک سوی آن دانشجو، یک سو استاد و سوی دیگر آن دانشگاه است و همه باید در کنار همه کمک کنند.

ملانظری درباره طراحی کلاس‌های واقعی در بستر مجازی گفت: همین نگاه بوده که ما به دنبال تجهیز کلاس‌های درس افتادیم که فضای واقعی کلاس را داشته باشیم. در واقع کلاس‌هایی که استاد بتواند پای تخته آموزش را ارائه دهد و دانشجویان هم اگر مجازی متصل می‌شوند، بتوانند فضای واقعی کلاس را تداعی کنند.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) بیان کرد: البته سبک ارائه نیز برای برخی از دروس در بستر مجازی خیلی راحت نیست، به عنوان مثال دروسی مانند ریاضی نیاز به نوشتن روی تخته در سطح وسیع دارد و با همین هدف کلاس‌هایی در حال تجهیز شدن هستند.

همکاری با مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تربیت مدیر زن

وی درباره نقش زنان در هیئت علمی دانشگاه‌ها و شناسایی زنان مدیر و آموزش به آن‌ها گفت: از سال ۹۷ یک سری دوره‌های آموزشی برای مدیران زن در جامعه طراحی کردیم که این دوره‌ها، به زنانی که قرار است در پست‌های مدیریتی قرار بگیرند، آموزش‌‌هایی ارائه می‌شود. 

ملانظری خاطرنشان کرد:‌ ما نیز بر حسب رسالت دانشگاه الزهرا (س) این دوره‌ها را طراحی کردیم و البته یک دوره بلند مدت دو ساله و مشترک با مرکز آموزشی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای زنان طراحی کرده‌ایم. همچنین یک دوره سه ماهه داریم که گروه مدیریت ما در دانشگاه الزهرا (س) آن را طراحی و برگزار کرده است.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: ما آمادگی برگزاری این دوره‌ها را در تمام شهرستان‌ها و استان‌ها داریم تا اگر قرار است، خانم‌ها پست‌های مدیریتی داشته باشند این مهارت‌ها و توانمندی‌ها را کسب کنند.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام دانشگاه الزهرا س رئیس دانشگاه الزهرا دوره ها یک سری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف

تشکل‌های دانشجویی سیستان و بلوچستان با انتشار بیانیه‌ای خطاب به استاندار، به انتصاب مجدد مدیر عزل شده در جریان تخلفات انتخاباتی اعتراض کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، اوایل اسفندماه 1402 محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در جریان بیان نکات خود در ارتباط با برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به مسئولان استان تاکید کرد "به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست شخصی در نقطه‌ای بخواهد دخالتی در امور انتخابات داشته باشد، چرا که شدیدترین برخوردها با او صورت خواهد گرفت."

در ادامه روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان با انتشار خبری اعلام کرد "مدیر متخلف که در ستاد یکی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی استان فعالیت داشت، برکنار شد." در این اطلاعیه آمده بود "پس از بررسی نهادهای نظارتی و اثبات موضوع دخالت در روند انتخابات، یک مدیر در یکی از شهرستان سیستان و بلوچستان از سمت خود عزل شد."

رضا شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان و رئیس ستاد انتخابات استان نیز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر، از برخورد جدی با مسئولان متخلف که در عرصه انتخابات ورود می‌کنند خبر داد. حالا اما ظاهراً مدیر برکنار شده در جریان انتخابات، در مرکز استان به سمت مدیریتی دیگری منصوب شده که این امر واکنش‌هایی در فضای مجازی به دنبال داشته و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز با انتشار بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن به دفتر استانی تسنیم ارسال شده، به این موضوع واکنش نشان دادند. متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

بیانیه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان در واکنش به انتصاب مدیر متخلف

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمانِ الرَّحِیمِ

«ان الله لایغیرما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم»

(همانا خداوند تغییر نمی‌دهد سرنوشت قومی را مگر آنکه خودشان تغییر دهند …)

در ایام انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی خبر برخورد با مدیر متخلف که با وجود تصدی بر مسند دولتی در آن زمان مشغول به فعالیت در ستاد یکی از نامزدهای انتخابات بود، بیش از پیش دلسوزان انقلاب اسلامی و استان را نسبت به تغییر و بهبود شرایط با وجود استاندار جهادی چون جنابعالی امیدوار کرد؛ لیکن این خبر مسرت بخش در کمتر از دو ماه جای خود را به تلخی انتصاب همان مسئول در پستی بالاتر داد و این انتصاب خواسته یا ناخواسته این پیام را در جامعه صادر نمود که نه تنها مجازات تلخی در انتظار مدیران متخلف در عرصه انتخابات نیست، بلکه در سریع‌ترین زمان ممکن پاداش لابی با اصحاب قدرت را دریافت می‌کنند.

این بیانیه، تلنگری است برای بی‌تفاوت‌ها، مسئولین، دانشجویان و در کل هر شخص دغدغه‌مندی که در سرنوشت خویش و دیگران  موثر است و صد البته با مسئولان دوره 40 و چند ساله پس از انقلاب که از صدر تا ذیل باید پاسخگوی اعمال خود نه تنها تا زمانی که بر مسند هستند بلکه تا زمانی که اعمالشان آثار  خود را بروز می‌دهند باشند و همچنین مسئولینی که با انتصاب‌های براساس گرایش حزبی، سمی مهلک را به خورد این استان داده‌اند.

آقای استاندار سکوت برابر متخلفان، خزان عدالت‌طلبی و انقلابی‌گری است و اتفاق مذکور بدعتی نابخشودنی در سپهر سیاسی و ساختار اداری استان محسوب می‌شود که حقیقتاً از فردی چون شما انتظار نمی‌رود. جناب استاندار، اگر موضوع تخلف این شخص در بازه انتخابات خلاف واقع بوده، پس چرا عزل این مدیر آنطور با سر و صدای خبری در بوق و کرنا شد؟! اگر عزل به درستی و منصفانه صورت گرفته، انتصاب مجدد فرد متخلف در مسند و جایگاه امروز چه معنایی دارد؟! و در این صورت این شخص با کدام رانت و پشتیبانی به این جایگاه منصوب شده است؟

اینها سوالاتی است که باید هرچه سریعتر جهت تنویر افکار عمومی و جلوگیری از سوءاستفاده بدخواهان پاسخ داده شود.

در پایان تشکل‌های جامعه اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن اعلام اعتراض جدی نسبت به این موضوع خواستار پاسخگویی سریع و صریح حضرتعالی و مسئولین ذی‌ربط هستیم و امیدواریم همانطور که در سایر مسائل استان منش و رفتار انقلابی از شما دیده‌ایم، در این مورد نیز ورود شما دلسوزانه باشد.

والسلام علی من اتبع الهدی

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف