Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@08:01:28 GMT

سیستم آموزش و پرورش کشور فرسوده است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۷۰۰۰۲

سیستم آموزش و پرورش کشور فرسوده است

رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت: فرسودگی سیستم آموزش و پرورش کشور، امری محرز است و به طرحی جامع که شامل بررسی نحوه ورود معلم و دانش‌آموز به این مجموعه باشد، نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان فاطمه‌الزهرا (س) اهواز طی جلسه‌ای با سید کریم حسینی، رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند و دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و نظرات خود در حوزه آموزش و پرورش را بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا سهام، معاون مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فاطمه‌الزهرا (س) اهواز در این دیدار، با اشاره به اهمیت اجرایی شدن سند تحول بنیادین اظهار کرد: آموزش و پرورش ما در وضعیت کنونی وارداتی و ریشه در فرهنگ‌های دیگری دارد به‌علاوه آن که نتوانسته همگام با پیشرفت سایر رشته‌ها خود را جلو ببرد. این امر اهتمام دستگاه‌های اجرایی کشور در اجرایی شدن سند تحول بنیادین را می‌طلبد.
بهمنی‌نیا، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فاطمه‌الزهرا (س) اهواز هم در این جلسه، گفت: افراد جوان و با انگیزه طی چند مرحله گزینش و از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد آموزش و پرورش می‌شوند. نباید اجازه داد راه‌های دیگر جایگزین دوره ۴ ساله تربیت معلم شده و یا افرادی پیش از کسب صلاحیت‌های لازم وارد کلاس درس شوند. این امر موجب ضربه وارد کردن به پیکره نظام آموزش و پرورش کشور می‌شود.
کاظم‌پور، عضو شورای مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فاطمه‌الزهرا (س) اهواز هم با تاکید بر اهمیت عدالت آموزشی بیان کرد: خصوصی‌سازی که امروزه و به این شیوه اجرا می‌شود، به نفع سرمایه‌داران است. در این طرح، به اسم مشارکت‌های مردمی و کاهش هزینه‌های دولت اقدام به ایجاد و بازگشایی مدارس غیر انتفاعی می‌شود؛ در حالی که در واقعیت هزینه‌های این مدارس با مدارس دولتی اختلاف چندانی ندارد.
در ادامه، رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اینکه سیستم آموزش و پرورش کشور فرسوده است، امری محرز است و ما به یک طرح جامع که شامل بررسی نحوه ورود معلم و دانش‌آموز به این مجموعه باشد، نیاز داریم. علاوه بر آن، به اندیشکده‌هایی برای پژوهش در زمینه مسائل آموزش و پرورش نیاز داریم تا این تغییر و نوسازی رخ دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مطالبه گری دانشجویی بسیج دانشجویی خوزستان دانشگاه فرهنگیان اهواز دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا آموزش و پرورش کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) در لارستان + تصاویر
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد