Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهناز ملانظری در مراسم تکریم خود و معارفه سرپرست دانشگاه الزهرا که امروز چهارشنبه ۲۸ مهرماه در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در ۱۵ سالی که در آموزش عالی هستم، تغییرات سریع بوده که برای همه ملموس بوده است اما شاید دانشگاه‌ها متناسب با این تغییرات، تحول نداشته‌اند.

رئیس سابق دانشگاه الزهرا با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید از سطحی‌نگری بیرون بیایند و با نگاه عمقی پیش روند، گفت: دنیا و دانشگاه‌ها به سرعت در حال تغییر هستند و نیاز ذی نفعان نیز مرتب تغییر می‌کند و در تمام این سال‌ها دانشگاه‌ها بر آن هستند که نیازها بر طرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سابق دانشگاه الزهرا تصریح کرد: ما در دانشگاه‌ها هنوز به دنبال توجیه برخی اعضای هیات علمی برای انتقال از عصر آموزش به پژوهش هستیم؛ دانشگاه باید جامعه محور باشد و در ثروت آفرینی اقتصادی، موثر باشد.

ملانظری با بیان اینکه رشد فزاینده علوم بیش از گذشته است و این رشد در دانشگاه های کشور باید در راستای علم بین‌المللی باشد، افزود: آموزش عالی و دانشگاه‌ها جهانی‌تر شدند و بعد از پاندمی کووید-۱۹ تاکید دانشگاه‌ها بر جهانی شدن افزایش یافته است.

وی ادامه داد: شدت رقابت در دانشگاه‌ها بسیار زیاد است و این امر اهمیت رتبه‌بندی و برندسازی را مهم‌تر کرده است و از سوی دیگر نیز بروز و وجود فناوری‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، آموزش عالی را دگرگون کرده است.

رئیس سابق دانشگاه الزهرا ادامه داد: دانشگاه الزهرا برنامه خود را به عنوان برترین دانشگاه تک جنسیتی جهان تدوین کرده است و در این دوران تلاش کردیم تصمیم‌ها را برای امروز بگیریم. تلاش ما این بود که تصویر دانشگاه الزهرا که عده‌ای می گفتند مدرسه دخترانه بزرگسال است، اصلاح کنیم و بگوییم دانشگاه الزهرا دانشگاهی بزرگ است و دانشجویان باید با سربلندی آن را انتخاب کنند.

رئیس سابق دانشگاه الزهرا با بیان اینکه در دومین برنامه راهبردی دانشگاه، ابعاد کیفی و محتوایی تقویت شده و ما ۷ هدف کلان را برنامه ریزی کردیم، گفت: اولین هدف کلان، افزایش کمی و کیفی پژوهش‌ها بود. ما تلاش کردیم فاز اول علم‌سنجی را در دانشگاه پیاده کنیم.

وی با بیان اینکه رشد محققین پسادکتری در سال های اخیر بسیار چشمگیر بوده است، افزود: ما تلاش کردیم در هر رشته‌ای افزایش پذیرش نداشته باشیم، مگر اینکه بین‌رشته‌ای باشد و یا بازار کار خوبی داشته باشد.

رئیس سابق دانشگاه الزهرا گفت: دانشگاه الزهرا ۱۲ هزار متر زمین دارد که در اختیار عده‌ای قرار گرفته بود و با پیگیری‌های حقوقی ۶ هزار متر از این زمین‌ها رفع تصرف شد ولی متاسفانه با سیاسی کردن موضوع جلوی رفع تصرف ۶ هزار متر دیگر گرفته شده است. از دکتر زلفی گل وزیر علوم تقاضا دارم که سرپرست دانشگاه الزهرا را در رفع تصرف این زمین‌ها یاری کند.

کد خبر 5332670 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: مراسم تودیع و معارفه دانشگاه الزهرا حکم انتصاب وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبایی سازمان امور دانشجویان دانشگاه های ایران واکسیناسیون دانشجویان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان سنجش دانشگاه ها رفع تصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۸۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی اراضی دولتی به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد در کرمان

فرمانده انتظامی استان از رفع تصرف اراضی دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در محدوده یکی از مناطق کوهستانی شهر کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار ناصر فرشید اظهار کرد: مأموران پلیس شهرستان کرمان در زمینه مبارزه با پدیده زیان‌بار زمین‌خواری در پی دریافت شکایتی مبنی بر تصرف اراضی دولتی در یکی از مناطق کوهستانی شهر کرمان، پیگیری موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این راستا یک تیم از مأموران به منطقه مورد نظر در حوزه روستای «ده لوءلوء» اعزام و در بررسی‌های میدانی متوجه شدند افرادی بدون مجوز ۱۰۰ هزار متر مربع از اراضی دولتی را به صورت غیرقانونی تصرف کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان کرمان بیان کرد: پس از جمع‌آوری دلایل و مستندات موجود با هماهنگی قضائی و به اتفاق کارشناس اداره بنیاد مسکن و شهرسازی نسبت به رفع تصرف این اراضی اقدام شد.

وی ادامه داد: این زمین‌های دولتی که بنا به اعلام کارشناس مربوطه بالغ بر هزار و دویست میلیارد ریال ارزش داشتند، به اموال دولتی بازگردانده و دست زمین‌خواران از تصرف و فروش آن‌ها کوتاه شد.

کد خبر 747553

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار متر مربع از اراضی دولتی در گتوند
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی جدی و قاطع است
  • رفع تصرف ۱۰۰ هکتار از اراضی دولتی درشهرستان مرزی میرجاوه
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • اجرای ۲۲ فقره رفع تصرف در استان اصفهان
  • آزادسازی اراضی دولتی به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد در کرمان
  • رفع تصرف ۱۲۶ هزار مترمربعی اراضی ملی در خوزستان